BIOFIL TRANSILVANIA
Firma

Rating:

BIOFIL TRANSILVANIA are:

Identitate confirmată.

Certificat ECO / BIO / Biodinamic confirmat.

Autorizații DSV confirmate.

Zile de livrare

Vineri:Brasov, Codlea, Fagaras, Rasnov, Zarnesti

Contact:

  • Comana de Jos, n.r 81, Com Comana

    Comana de Jos jud. Brasov

    vezi hartă

Distribuie:

Drajoni zmeur

comandă minimă: 5lei

Vezi de asemenea si cele 6 de produse ale producătorului
  • Livrare la domiciliu.

    Verificați programul

  • Nu livreaza produse în țară.Produse Agroalimentare

Patiserie panificatie
1
faina alba 650 (2 kg) 18 lei
2
Faină integrală (2 kg) 18 lei
Sănătate
3
Semințe de in maro ECO (0,250 kg) 9 lei
4
Seminte floarea soarelui decorticate Eco (0,500 kg) 12 lei
5
Linte verde eco (0,500 kg) 14 lei

Produse De Artizanat/ Mestesugarie/ Diverse

Descriere gospodărie

Ne-am născut în Ţara Făgăraşului, locul din inima Transilvaniei unde obiceiul mâncărurilor sănătoase obţinute din produse naturale dăinuie de sute de ani.

Aici, in inima Romaniei, stim ca alimentaţia este esenţială pentru o viaţă sănătoasă. Si o stii si tu sau inveti acum. Este la fel de bine pentru ca este despre succesul unei vieti sanatoase si implinite.

De aceea, încurajăm şi susţinem permanent consumul de produse naturale, mai ales în cazul celor mici. Poate multi dintre noi, adultii, nu am invatat-o de mici, dar ei au sansa chiar acum.

Si… cum am fi putut sa o facem mai bine, decat oferind chiar noi, produse cheie pentru un astfel de mod de viata castigator?!

Credem că fiecare dintre noi merită să aibă o viaţă lipsită de problemele cauzate de calitatea alimentelor consumate, aşa că ne-am concentrat eforturile către susţinerea unui stil de viaţă ecologic.

Astfel, în 2017, după îndelungi căutări ale celor mai bune fructe şi legume româneşti, am devenit primul magazin online care comercializează doar produse autohtone certificate ecologic (bio).

În prezent, continuăm sa acordam incredere producătorilor locali şi recoltelor acestora şi suntem mândri să recunoaştem că pentru noi calitatea primează în faţa formelor apetisante ale produselor. Suntem constienti ca produsul superior este acela care iti ofera nu doar placerea gustului, ci, in primul rand, satisfactie!

Aducem plus valoare, înainte ca legumele şi fructele proaspete să ajungă la clienţii noştri, prin grija de a le impacheta în ambalaje 100% ecologice, cu ajutorul unor linii de ambalare inovatoare, de ultimă generaţie. Satisfactia noastra cea mai mare este ca produsele noastre sa fie atat despre continut, cat si despre ambalaj

Alege bunul-gust şi bucură-te de roadele pământului ţării în care ne-am născut!
vezi mai mult