Despre inițiatori

Cine suntem?

    O echipă  coagulată  în jurul idei că schimbarea României se poate face  de jos în sus, prin implicarea fiecărui cetățean, prin stimularea  micului producător de la țară, prin consumul de produse românești, prin implicarea societății civile în informarea și educarea  producătorilor și consumatorilor, prin crearea unor punți de legătură între aceștia. Milităm pentru promovarea și conservarea  tradițiilor românești,  pentru consumul  hranei curate, pentru dezvoltarea și consolidarea unor relații comerciale și personale între micul producător de la sat și consumatorul de la oraș.

    Demersul inițiat de Asociației Creștem România Împreună (Brașov) este  reprezentat de o componentă comercială de tip ofertă-cerere on-line, prin intermediul platforme informatice www.malltaranesc.ro și prin implicarea altor actori locali în culegerea, prelucrarea și gestionarea datelor din teritoriu. In acest fel Mall-ul țărănesc se organizează  în Raioane cu prduse țărănești, dar și magazine online de sine stătătoare, ce acoperă diverse zone geografice bine determinate, au identitate, autonomie și administrație proprie.

Ce facem?

    Ai posibilitatea de a-ți deschide în mod gratuit un magazin online, dar și identificăm producătorii dispuși să intre în rețea, căutăm un administrator de raion dispus să deservească o anumita zonă geografică, implementăm proiectul din punct de vedere informatic și logistic.

     Te încurajăm să alegi românește, cumpărând de la producătorii locali din jurul orașului tău, dacă vorbim despre produse agroalimentare de strictă  necesitate, sau de la orice producător din cadrul platformei dacă vorbim despre produse procesate (dulcețuri, compoturi, miere, etc) respectiv produse de artizantat și meșteșugărești. Pentru început te îndemnăm să mergi și să cunoști personal producătorul și condițiile în care sunt realizate produsele ce le achiziționezi.

     Pregătim dezvoltarea proiectului prin realizarea într-un viitor (ce depinde de implicarea fiecăruia dintre noi) a următoarelor componente:

      Deschiderea pe aceiași platformă a unei PIEȚE ENGROS" on-line

      Transportul produselor tranzacționate prin www.malltaranesc.ro în sistem de curierat rapid

      Casă de comenzi "Coșul cu merinde de la țară"

    Încurajează economia locală, consumă produse sănătoase de pe meleaguri românești! Alege să cumperi produse românești și sprijină astfel meșteșugarii români! Fii parte din România! Noi te vom ajuta să identifici țăranul, iar tu vei închega cu acesta cea mai frumoasă relație de prietenie, de tipul câștig-câștig!
Ne găsești la:

      0788 419 771 -Asociația Creștem România Împreună