Intrebari Si Raspunsuri


Adăugarea produselor pe malltaranesc se face urmând 4 pași:

  1. login cont
  2. click produse
  3. buton verde- adaugă produs
  4. alegerea tipului de produs si introducerea pretului

Pentru a adăuga un alt produs decât cele prezente pe site trebuie să ne contactezi la adresa contact@malltaranesc.ro sau pe pagina de Facebook (malltaranesc).

Procesul prin care creezi o identitate gospodăriei și adaugi ulterior produse este același pe care îl urmezi și ca producător individual. Însă, dacă dorești ca gospodăria să fie prezentă pe un raion trebuie să contactezi administratorul acestuia. Contul poate fi administrat în acest caz și de producător și de administratorul raionului.

 Trebuie doar să urmezi 3 pași simpli:

  1. Login
  2. Setări
  3. Vânzări- cumpărătură minimală.

Dacă un producător se înregistrează cu un anumit tip de produse (ex. mere) și dorește să adauge produse din alte categorii (ex. legume) procedura este aceeași: produsul este adăugat în categoria din care face parte (agro-alimentare/ meșteșug) și este selectat din lista existentă. Nu este necesar creearea altui cont.

Producătorii (persoane fizice) creează și administrează propriul cont. Raioanele aparțin de obicei unui GAL (Grup de actiune locala) sau asociatie și reprezintă atât gospodăriile cât și prăvăliile. Acestea (raioanele) nu pot fi administrate de fiecare individ ci de o persoană din cadrul organizatiei.

Din contul de producător există opțiunea de a trece pe contul de client (colțul din dreapta, sus a paginii). Orice producător are acces la celelalte produse de pe platformă și le poate achiziționa ca și client.

Pentru administrarea contului, ca producător (adăugare unor produse noi, schimbarea denumirii, a cantității) este necesar să intri la account. Din magazin vei putea vizualiza oferta ca un client.

Rubrica noutăți poate fi folosită pentru orice tip de schimbări importante pe care vrei să le aduci la cunoștință clienților. În plus ea contează la afișarea gospodăriei în listele de producători.

Prima variantă de QR CODE este folosită pentru a fi afișată în fața gospodăriei iar al doilea tip este utilizat pentru a fi aplicat produselor puse în vânzare (de exemplu pe borcane).

Momentan această opțiune se schimbă de către producător. O dată ce produsul apare ca fiind livrat clientul primește un chestionar de evaluare.

Producatorul este înștiințat prin email și SMS când este lansată o comandă pe platformă de către un client.

  • Pentru început ai nevoie de o descriere frumoasă a gospodăriei tale. Și poze cel puțin la fel de frumoase. Acestea vor atrage clienți noi.
  • Dacă ești producător agro-alimentar este necesar un certificat de producător (emis de primărie) și un certificat emis de DSV (dacă îl ai te vom afișa în fața celor care nu-l au)
  • Dacă ai certificat BIO / ECO te vom afișa și mai sus în listele de gospodării promovate.
  • Dacă ești meșter popular nu este necesar un certificat (dacă acesta există poate fi adăugat pe site)

E-mail-ul de confirmare este trimis în maxim 24 de ore, dacă totul este bine. Dacă nu primești acceptul, atunci sfatul nostru este să intri în cont și să adaugi o prezentare la gospodăria ta, precum și poze la aceasta. După ce ai terminat, trimite-ne un mail la contact@malltaranesc.ro

Pentru a fi activat contul trebuie să creați profilul gospodăriei într-o manieră complexa (include descrierea produselor, a gospodăriei chiar și a zonei în care este localizată dar și adăugarea imaginilor relevante)

Scrie-ne un mail la adresa contact@malltaranesc.ro si il vom sterge noi pentru tine.

Scrie-ne un mail la adresa contact@malltaranesc.ro si il vom sterge noi pentru tine.

Nu poți. Evită să comanzi ceva ce nu-ti doresti.

Factura se emite în momentul generării unei comenzi.

Este posibil ca accesul să fie suspendat, însă pentru acest lucru se trimite un mail de către administratorul platformei.

Partea legată de transport face obiectul discuțiilor între dumneavoastră în calitate de client și gospodar. Unii gospodari fac livrări în orașe, alții nu. Noi vă încurajăm să îi vizitați în gospodării, pentru a lega o prietenie cu aceștia și a afla lucruri interesante despre viața la țară.